dimarts, 28 de març del 2017

Dr. Trapero + Hombres G a l’esplanada del Palau de Congressos

Festes de l’Anem a Maig: Hombres G seran els encarregats d’oferir el concert del vespre del Primer Diumenge de Maig a l’esplanada del Palau de Congressos. Tant el concert com les activitats infantils seran gratuïtes.

La cita serà dissabte 6 de maig a partir de les 21.00 hores a l’esplanada de l’estacionament del Palau de Congressos. La banda eivissenca Dr. Trapero serà l’encarregada d’obrir foc i anar escalfant l’ambient fins que arribi l’hora de sentir David Summers, Dani Mezquita, Rafa Gutiérrez i Javi Molina. Mentre les dues bandes estiguin a l’escenari, dins del Palau de Congressos s’instal•laran castells inflables, una zona de jocs i tallers gratuïts amb monitors de S’Espurna per tal de que els pares puguin gaudir de la música sense problemes.

L’hora de finalització prevista del concert és la mitjanit però això no suposarà el final de la festa ja que, a continuació, hi haurà un recorregut musical fins a s’Alamera amb la música ‘revival’ de DJ Vázquez i, una volta a la seva destinació, correfocs amb es Mals Esperits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada