divendres, 2 de desembre del 2016

II Concurs de fotografia Premi Vicent "Trull" 2016

El concurs de fotografia PREMI VICENT “TRULL” neix amb l'objectiu de mantenir viva en la memòria la persona den Vicent “Trull”. Fotògraf, viatger i, per damunt de tot, agustiner que estimà amb passió la gent i la terra, sentiment que va plasmar amb encert i sensibilitat en tota la seva obra. De la mateixa manera, es vol promoure l’art de la fotografia entre la gent amiga del poble de Sant Agustí.

TEMA: AIGUA DOLÇA A SANT AGUSTÍ (aljubs, sènies,…)
Les fotografies poden estar fetes a qualsevol indret del poble de Sant Agustí en tot el seu territori. Si apareixen persones que se les pugui reconèixer, haurà de ser amb el seu consentiment.

PARTICIPANTS
El concurs està obert a totes les persones aficionades a la fotografia.

FORMAT
Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre i han d'anar impreses en paper fotogràfic mate. Les mides han de ser d’un màxim de 20 x 30 centímetres. L'organització exposarà les fotografies presentades sobre fons negre, el que es comunica pel coneixement dels participants.

PRESENTACIÓ
Les fotografies es presentaran en un sobre tancat i codificat (amb el número de DNI de l’autor). A la part de darrere de la fotografia s'anotarà el mateix codi. Dins aquest mateix sobre, a part de la fotografia, se n’introduirà un altre senyalitzat amb el mateix codi (DNI) a l’exterior, i amb les dades personals del concursant a l’interior. Cada participant pot presentar 1 o 2 fotografies, que han de ser obra de l'autor/a, originals i no haver estat premiades a cap concurs de fotografia.

TERMINI
Els concursants podran lliurar les fotografies a partir de la publicació de les bases i fins el dia 14 de desembre a Can Curt, plaça Major, 1 de Sant Agustí des Vedrà (horari: de dimecres a diumege de 18 a 23 hores). Es farà exposició de totes les fotografies presentades del 17 de desembre al 7 de gener a la sala d'exposicions de Can Curt.

JURAT
Les fotos guanyadores les decidirà un jurat format per 6 persones: tres membres de l'Associació de Vesins de Sant Agustí, i tres experts en la matèria. El jurat triarà les tres millors fotos de l'exposició i farà saber el seu veredicte el divendres 30 de desembre.

PREMIS
1r. PREMI: 300 € en material fotogràfic.
2n. PREMI: 200€ en material fotogràfic.
3r. PREMI: 100€ en material fotogràfic.

El material fotogràfic es podrà adquirir en els establiments especialitzats que donarà a conèixer l’organització. Les fotografies no premiades es podran recollir en clausurar l'exposició, el dia 7 de gener. L’associació es reserva el dret d’utilització de les fotografies premiades en la promoció sòciocultural de sant Agustí en l'àmbit associatiu. Així mateix, els autors premiats accepten que la seva obra, esmentant el seu nom, pugui ser exposada i reproduïda a les xarxes socials. La participació en el concurs comporta l'acceptació de les bases. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt pel jurat del PREMI VICENT "TRULL"

ORGANITZA:
AV sant Agustí
Hi col·labora: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada