dimarts, 29 de novembre del 2016

Eivissa acull aquest cap de setmana el 'Concert entre illes' amb l'actuació de cinc cors i 45 músics


Aquest dissabte 3 i diumenge 4 de desembre, l'Església de la Santa Creu, a Eivissa, acollirà el 'Concert entre illes', que aplegarà en un concert de música lírica cinc cors i la Jove Orquestra Illes Balears.

Així, els concerts es dividiran en dues parts. A la primera hi actuarà la soprano solista Irantzu Bartolomé, que interpretarà peces com 'O mio babbino caro', 'Habanera de Carmen' o la Simfonia núm. 35 de Mozart. A la segona part del concert, la soprano estarà acompanyada pel baríton Pedro Quiralte-Gómez, per cinc corals -Cor Ciutat d'Eivissa, Cor Juvenil de l'Escola de Música del Patronat Municipal de Música d'Eivissa, Escolania de la Catedral d'Eivissa, Teen Spririt Chorus, Cor Ciutat de Mallorca- i per la Jove Orquestra Illes Balears.

En total sumaran sobre l'escenari 45 músics i 160 cantants que interpretaran la 'Missa dels nens' de John Rutter.

El 'Concert entre illes' és una iniciativa sorgida del director del Cor Ciutat de Mallorca, Joan Láinez, i recolzada pel Govern balear a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, el Consell d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa. El seu objectiu és la unió entre illes mitjançant la música i el foment de l'intercanvi d'experiències entre els cors.

A part dels organitzadors, el 'Concert entre illes' també compta amb la col·laboració del Bisbat d'Eivissa -que cedeix l'espai de l'Església de la Santa Creu-, Balearia -que s'encarrega dels trasllats dels cantants i músics-, així com Musicasa i la Fundación Daniel & Nina Carasso.

El concert de dissabte 3 de desembre es celebrarà a les 21 hores, i el de diumenge 4 començarà a les 17.30' hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada