dijous, 22 de setembre del 2016

Segona edició del festival Playing For Change a Cala Llonga

Cala Llonga acull aquest diumenge la segona edició del Playing For Change (‘Tocant pel canvi’) Ibiza Day, una iniciativa solidària en què una trentena de grups oferiran les seves actuacions entre les 12 del migdia i la mitjanit per a poder recaptar fons per a ajudar a l’escolarització i l’aprenentatge musical a nens de països en desenvolupament. Aquesta és una actuació organitzada per la fundació Playing for Change a tot el món i que al nostre municipi està impulsada per l’Associació de Vesins de Cala Llonga i l’entitat sociocultural Viva Cala Llonga amb el recolzament del Consistori. Igualment, presten el seu suport Amante Beach Club, VOV Exclusive Ice Cream, Sirenis Hotels i diferents voluntaris.

Les actuacions musicals són gratuïtes i estaran repartides per quatre escenaris ubicats a la platja i el Passeig Marítim de Cala Llonga. La recaptació es farà a través de la venda de menjar, el mercat hippy, les donacions del públic assistent i la venda d’articles de mercadotècnia.

A més de les actuacions musicals també hi haurà una quarantena de llocs de venda de menjar de tot tipus de gastronomia, mercat hippy i activitats i tallers per als més menuts que inclouen activitats de circ, disfresses, pintura de cares, percussió a una tenda índia, festa de l’escuma, ball i altres.

A l’edició de l’any passat hi varen acudir unes 5.000 persones i es varen recaptar 8.862 euros i enguany l’objectiu que s’ha fixat l’organització és el d’arribar als 10.000 euros. S’ha de tindre en compte que, segons la Fundació Playing for Change, amb 40 euros es pot comprar un tambor de fabricació local a Ghana, amb 60 un micròfon per al programa Madres en Negal o que, amb 150 euros, es pot cobrir un any sencer de formació musical per a un estudiant. A més de beneficiar a prop de 15.000 nens i a les seves famílies a Àfrica, Asia, Amèrica del Sud i Tailàndia, la recaptació del Playing for Change arreu del món també es fa servir per a oferir millores a les comunitats com ara aliments, aigua potable, medicines, roba, energia solar i altres.

Els diferents concerts oferiran música per a tots els gustos des del flamenc a l’electrònica, el reggae o el country, encara que el rock i el pop seran els gèneres més presents. La llista de grups i solistes participants inclou: Miles Island, A Tutiplen, Albert Aznavour, Chris Langley, Ther Mardy Johny Depps, Mal Brittain, Fuel Pressure Regulator, Fletxa Negra, Ras Smaila & Serial Groovaz, Hot Ice, The Beachcats, Rafa Peletey, Dissidents, High Brids, Los Malos, François Caballero, Flordhiguera, Medusa Odyssey, Karl Cosgrove, La Moreta, Boud Van der Mark, Alex and Alisha, Azibi, Konkoba, Gipsy Moreno Jiménez & Christian Moreno, Dr. Trapero, Rebecca Gamboa i la Playing for Change Band.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada