dimarts, 20 de setembre del 2016

Espectacle escènic de teatre visual, dansa i humor - Bhrava


Diumenge 25 de setembre torna el teatre per a tots el públics a l’escenari del Centre Cultural de Jesús (CCdJ). I ho fa amb una proposta poètica en què un passeig del personatge central esdevé una recerca carregada de simbologia i amb una fusió de gran nombre d’estils i eines dramàtiques. Es tracta del muntatge ‘BHRAVA!’, el primer de la companyia de L’Animé. El muntatge dels catalans forma part de la programació que l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha realitzat acollint-se al projecte Platea de Circulación de Espectáculos de Artes Escénicas que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.


‘BHRAVA!’ té una duració de 55 minuts i està qualificat per a tots els públics. Es tracta de teatre visual, dansa i humor, tot sense text però amb una gran expressivitat. El preu de les entrades serà de 10 euros a la taquilla del centre el mateix dia del muntatge o de 10 euros si es compra al mateix CCdJ dies abans o es fa a les botigues Holidays del carrer de Sant Jaume (Santa Eulària des Riu) o al Holy Sport de l’avinguda d’Ignasi Wallis (Eivissa).

Així expliquen els mateixos autors què és aquest muntatge: “’BHRAVA!’ és el primer espectacle de la companyia de teatre L’Animé. El procés de creació s'ha desenvolupat a través del treball amb materials, titelles, el mim i la dansa. Aquesta unió escènica ha proporcionat un nou llenguatge d'expressió per a la companyia”. “’BHRAVA!’ és el somni d'una noia que camina per carrers on les coses no són el que semblen; de vegades caminem en la recerca d'alguna cosa que sentim que ens falta, i en canvi no sabem què és”, afegeixen. “La nostra protagonista caminarà per paisatges visuals fantàstics, creats per uns personatges que li faran viure un mar d'aventures”, conclouen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada