diumenge, 9 d’agost del 2015

Programació de les Festes de Cala Llonga


Les Festes de Cala Llonga d'enguany (organitzades per l'Associació de Veïns de Cala Llonga amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu), comptaran amb el professor de música eivissenc Joaquín Garli, qui oferirà un concert a l'escenari de la platja el dia 14 d'agost.

El Dia de la Mare de Déu d'Agost hi haurà els concerts de Ho Femme Fatale i després The Frigolos. Dilluns (10 d'agost) s'iniciarà la setmana principal de les festes amb l'actuació de Rafa Peletey i Norberto Rodríguez, a la que dimecres seguirà l'espectacle 'Viva la música', totes dues actuacions a partir de les 21:00 hores. L'endemà, a partir de les 18:00 hores, hi haurà mercadet hippy al passeig marítim i posterior actuació de Mardy Johnny Depps. Divendres 14, a partir de les 21:30 hores, concert de Joaquín Garli i l'endemà serà el dia gran de les festes. La jornada s'iniciarà a les 11:00 hores amb una exhibició de motos antigues al costat del parc infantil i, com és tradicional, amb la missa a la capella a partir de les 12:30 hores, i que comptarà amb la participació del Coro Rociero de Santa Eulalia. A partir de les 19:00, desfilada de carros engalanats i a continuació demostració de ball pagès, abans de l'inici de les diferents actuacions musicals ja esmentades.

L'endemà, 16 d'agost, tindrà lloc l'acte final de les festes, una de les cites més esperades. Entre les 11:00 i les 14:00 hores tindran joc diferents jocs a la plata, entre els quals destaca el ja tradicional concurs de castells de sorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada