diumenge, 9 d’agost del 2015

Diumenge, "Música als Castells"

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa Pep Tur i el president de la Fundació Castells Culturals de Catalunya, Carles de Montoliu, han presentat l'edició XXVI del cicle de concerts Música als Castells. El concert a Eivissa es celebrarà aquest diumenge dia 9 d'agost a les 22:00 hores al baluard de Sant Pere.

El cicle Música als Castells, organitzat per la Fundació Castells Culturals de Catalunya que lluita per preservar aquestes edificiacions fins i tot arribant a rehabilita-les en el cas d'aquelles que els hi han estat cedides, es celebra a Eivissa de forma ininterrompuda des de l'any 1997. Enguany será el conjunt vocal Melt que interpretará Masterconcert, peces de Bach, Mozart, Saint-Saëns o Briten en la primera part i a la segona interpretaran temes mes populars com Baixant de la Font del Gat o fins i tot un Gospel.

El concert durarà una hora i quart i l'entrada es pot adquirir a la taquilla del concert des d'un hora abans de l'actuació. El preu de l'entrada es de 10 euros. Podeu consultar el programa del concert en aquest enllaç (pdf).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada