dijous, 4 de juny del 2015

Itinerari interpretatiu guiat - Flora endèmica des Amunts


Amics de la Terra i el Centre d'Interpretació es Amunts, amb el suport del Grup d'acció local Leader, ofereix durant tot l’any una ruta guiada gratuïta cada mes, per a conèixer, descobrir i valorar la zona des Amunts d’Eivissa.

Aquest mes, amb motiu del dia Mundial de Medi Ambient, s'ha organitzat per al dissabte 6 de juny un itinerari interpretatiu, guiat per l'educador ambiental Jaume Espinosa, a Cala d'Albarca. Durant les 3 hores que durarà l’activitat, coneixerem les plantes endèmiques de l’illa d’Eivissa sense perdre de vista l'espectacular paisatge des Amunts.


Ruta: FLORA ENDÈMICA DES AMUNTS
Dia: Dissabte, 6 de juny
Hora: De 10h a 13h

IMPORTANT: La participació és totalment gratuïta! Però els assistents hauran de respectar els següents punts:

1) Inscripció prèvia al Centre d’Interpretació es Amunts al telèfon 971 325 141, o enviant un missatge a ciesamunts@gmail.com amb els noms de totes les persones interessades en participar. Les persones que acudeixen a la ruta sense complir aquest requisit no podran participar en l’activitat.

2) Signar el full d’assistència amb les teues dades a l'inici de la ruta. És imprescindible per poder justificar aquesta activitat subvencionada i així poder continuar oferint noves activitats.

PLACES LIMITADES: Les places són limitades a 25 assistents, per així augmentar la qualitat de l'experiència i reduir els impactes al medi natural.

Rebreu confirmació de la vostra assistència.

Si en el moment de la vostra inscripció ja s’ha superat el nombre d’assistents, passareu a la llista d’espera.

A més, volem animar els participants a compartir vehicles quan sigui possible i així reduir els impactes negatius del transport.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada