dissabte, 20 de juny del 2015

Diumenge, més de 12 actuacions musicals a set indrets de la ciutat d'Eivissa



La Festa de la Música es celebra en més de cent ciutats europees simultàniament i enguany els alumnes de l'escola del Patronat de Música d'Eivissa ho celebraran fent les seves audicions de final de curs a diferents indrets de la ciutat.

Els alumnes duran a terme les audicions a set escenaris de la ciutat, aquest diumenge dia 21 de juny des de les 11 del mati fins les 20:30 hores.

L'objectiu es fer més visible la feina feta pels alumnes del Patronat i mostrar les avantatges que suposa la incorporació de l'aprenentatge musical des de ben petits.

Les audicions començaran al Pati d'Armes amb els alumnes de clarinets i flautes a les 11:00 hores. Des de les 11:30 hores fins les 12:30 actuaran els alumnes d'iniciació al saxo i l'orquestra de cordes a la Sala Capitular i el Mirador Villangómez. Vara de Rey serà l'escenari per a la actuació de la secció de trompa a partir de les 12:00 hores.

A la tarda el programa començarà a les 19:00 hores amb l'audició dels Cors al Claustre de l'Ajuntament. A les 19:15 es podrà gaudir de les proves de cant a la sala del Polvorí, que gestiona Baleària. Finalment la Plaça del Parc acollirà les proves de percussió i oboès i el conjunt instrumental de vent i percussió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada