dijous, 28 de maig del 2015

Festival 'Eivissa en Do Major'


El recital líric a càrrec del baríton menorquí Lluís Sintes i del pianista eivissenc Pau Damià Riera, marcarà l'inici aquest divendres 29 de maig a les 21 hores, a l'Antic Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa a Dalt Vila, de 'Eivissa en Do Major', un festival de música i dansa que va néixer el 2012 amb la intenció que any rere any es consolidés com una cita ineludible per als amants de les dues disciplines artístiques, en les que hi hagi important representació d'artistes eivissencs i els espectacles se celebrin en l'entorn patrimonial. La regidora de cultura, Lina Sansano, al costat de la pianista MªJosé Perete, han presentat els actes centrals d'aquest certamen.

Dissabte 30 de maig, a les 21'30 h al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa, s'interpretarà el musical 'La volta al món en 80 danses', sota la direcció artística de Neus Portas i Rocío Osuna. Es tracta d'un espectacle que narra les aventures de Willie Fog i els seus amics al voltant del món, portant-los per Mèxic, Argentina, Espanya, Itàlia, Grècia o l'Índia, on coneixeran el folklore i la dansa d'altres països. Un espectacle didàctic per a totes les edats.

Diumenge 31 de maig, el torn serà per a l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa que oferirà un concert a l'espai cultural de Can Ventosa, a les 19 h, sota direcció d'Adolfo Villalonga i amb la presència de la pianista eivissenca Mª José Perete. Un concert amb el qual també se celebrarà el 20 aniversari de Can Ventosa.

Les entrades es poden adquirir a Can Ventosa a un preu de 10 euros, i també el mateix dia de l'actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada