dijous, 14 de maig del 2015

Espectacle de titelles al Centre Cultural de Jesús


El proper 23 de maig, a partir de les 18:00, al Centre Cultural de Jesús, la companyia aragonesa Tititiriteros de Binéfar oferirà el seu muntatge ‘Canciones de Titiriteros’ a la qual repassaran les cançons més populars dels seus espectacles que, al mateix temps, són una combinació de cançons tradicionals de la seva terra i d’altres infantils molt conegudes.

Per a donar vida a aquesta “festa grossa però dins un teatre”, com defineix la companyia el seu ‘Canciones de Titiriteros’, la companyia possarà damunt l’escenari del Centre Cultural de Jesús a cinc músics que també s’encarreguen de cantar i donar vida a diferent titlles de gran format. Los Titiriteros de Binéfar és una companyia aragonesa que gira per tot el país amb els seus espectacles, tant de carrer com de sala, en que, com el seu nom indica, les titelles tenen un paper fonamental. La companyia va rebre al 2009 el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud.

Les entrades ja estan a la venda al mateix Centre Cultural, en horari de 16 a 21 hores de dilluns a divendres, i a les tendes Holidays del carrer Sant Jaume de Santa Eulària des Riu i a la Holy Sport de l’avinguda Ignasi Wallis de Vila, a un preu reduït de 8 euros. El mateix dissabte 23, dos hores abans de la funció, es podran comprar les entrades que resten a la taquilla del Centre Cultural a un preu de 10 euros. Aquest muntatge forma part del projecte Platea de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques que ha posat en marxa l’any passat l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música) del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Es tracta de la tercera cita del Platea a tot el municipi i la primera de les tres que es celebraran al Centre Cultural de Jesús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada