dimecres, 8 d’abril del 2015

Ramon Muntaner i les torres de defensa protagonitzaran la nova edició del concurs Eivissàpiens


La consellera de Cultura i Educació, Pepita Costa, ha presentat aquest matí la vuitena edició del concurs de cultura popular per a escolars Eivissàpiens. Igual que cada any, el concurs comptarà amb la participació de 480 alumnes (40 alumnes per cadascun dels 12 instituts de l'illa d'Eivissa) i tendrà com a premi una excursió guiada pels illots de ponent.

Les activitats enguany es centraran en dos temes: Ramon Muntaner i les torres de defensa. A més, com a novetat, es faran proves de gust, tacte i olfacte. Les fases eliminatòries es realitzaran els dies 14 i 15 d'abril mentre que la final, amb els quatre guanyadors de cadascuna de les fases prèvies, serà el dia 16.

Costa ha valorat l'esforç dels organitzadors a l'hora de «portar endavant aquesta iniciativa que, any rere any, es va consolidant i compta amb una molt bona acceptació» i ha destacat la importància de «promoure i donar a conèixer els nostres valors».

El concurs, que tendrà lloc al Centre Cultural de Can Ventosa, està organitzat per Smiley Espectáculos i compta amb el suport del Consell Insular i demés institucions i empreses privades. Per la seua banda, els organitzadors, Juan Carlos Escandell i Vittorio Maganza, han agraït la implicació de les institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada