divendres, 17 d’abril del 2015

Exposició: El retorn de Lluís Güell

Lluís Güell (1945-2005) és un dels personatges artístics més rellevants i dels que major empremta ha deixat a la nostra localitat. Les obres que va aixecar a Portmany i a la seua badia - Es Paradís Terrenal, Café del Mar, Summum, Project, Restaurant S'Illa - han esdevingut llocs emblemàtics dedicats a l'oci, mentre que la seua dimensió artística, arquitectònica i simbòlica és cada vegada més reconeguda i admirada aquí i arreu, fins i tot en cercles acadèmics.

Per aquest motiu i perquè era un desig del propi artista, i perquè una part del seu cor sempre va estar lligat a Sant Antoni, és un honor organitzar, en col·laboració amb la Fundació Òrbita Güell, aquest Retorn. Una exposició retrospectiva de la seua polifacètica obra que aplega peces mai vistes a Eivissa. Un patrimoni del poble, una part de la nostra identitat que cal conservar i donar a conèixer.

Ara fa 40 anys que en Lluís Güell va arribar a Sant Antoni de Portmany per primera vegada de la mà d'en Pepe Aguirre i d'aleshores ençà la seua personalitat i el seu geni singular han romàs ben vius entre nosaltres i entre els milers de persones que ens visiten cada estiu. Valgui aquesta mostra com un homenatge a un gran artista.

Al far de Coves Blanques i a sa Punta des Molí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada