dijous, 24 de juliol del 2014

Festes de la Terra 2014

L'Ajuntament d'Eivissa inaugura aquest diumenge les tradicionals Festes de la Terra. Els actes començaran a les 19.30 hores amb la 'desfilada de carros', que aquest any sortirà del Recinte Firal, i continuarà amb l'acte inaugural, que tindrà lloc a les 20 hores al parc Reina Sofia i que comptarà amb el tradicional pregó, que pronunciarà l'actriu eivissenca Tita Planells, amb una actuació de ball pagès i amb un concert de Joan Murenu. Paral·lelament, el passeig de Vara de Rey acollirà, entre les 19 i les 23 hores, la X Trobada d'Oficis i Activitats Artesanals eivissenques.

El concert de Celtas Cortos, que tancarà al programa d'actes del 5 agost, és un dels plats forts dels esdeveniments i activitats organitzats pel consistori. El grup val·lisoletà actuarà a les 22.30 hores al parc Reina Sofia, emplaçament que també comptarà amb l'actuació d'Iván Doménech. Prèviament es durà a terme la cerimònia de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat, que se celebrarà a les 21 hores al Claustre de l'Ajuntament i que vindrà precedida per la tradicional missa solemne, que s'oficiarà a partir de les 19 hores a la Catedral.

El programa compta també amb l'actuació del grup català Quin Delibat!, Que tocarà al parc Reina Sofia el 30 de juliol a les 21.30 hores amb la banda pitiüsa Rels com a teloners. L'entrada a aquests concerts, igual que en el cas dels del 5 d'agost, és gratuïta.
Les Festes de la Terra comptaran també amb la popular berenada, que com cada any reunirà centenars de residents a es Puig des Molins a la tarda del 8 d'agost i que culminarà el castell de focs artificials que es llançaran des del mur del port vell.

Els més petits tenen també el seu espai dins del programa d'activitats dissenyat pel consistori, en què destaquen la festa infantil de l'aigua que acollirà la plaça Antoni Albert i Nieto el 4 d'agost entre les 18.30 i les 20.30 hores o les activitats pensades per als més petits, que es duran a terme a la mateixa hora i en el mateix emplaçament els dies 6 i 7 d'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada