dijous, 26 de juny del 2014

Dissabte, concert acústic de Pau Alabajos a l'Espai de Cultura Fundació Baleària - Es Polvorí


Dissabte, 28 de juny, a les 20.00 h, concert de Pau Alabajos a l'Espai de Cultura Fundació Baleària, Es Polvorí. Dalt Vila.

Treballador incansable i músic imprescindible per entendre el que passa a València, Pau Alabajos (Torrent –l’Horta–, 1982), és un cantautor valencià que porta en actiu des de 2003, amb quatre treballs discogràfics al mercat.

Vendrà a Eivissa per fer-nos un tast en acústic de les millors peces del seu treball #Paualpalau. El 29 de setembre de 2012 va celebrar al Palau de la Música de València un concert commemoratiu dels seus 10 anys de carrera musical, on va repassar gran part del seu repertori acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Coral Romput, amb més de vuitanta músics damunt de l'escenari, i va comptar amb la col·laboració de Núria Cadenes, Vicent Partal, Amàlia Garrigós, Rodonors Invictes, Feliu Ventura, Cesk Freixas i Miquel Gil, que llegiren versos de Vicent Andrés Estellés. Els arranjaments simfònics van ser compostos per a l'ocasió per la violinista Laura Navarro, que ha participat activament en el projecte des del primer dia, i Francesc Gamon fou el director de l'OSCR per a la gravació del disc en directe #paualpalau (Bureo Músiques, 2014).

Pau Alabajos ha cantat en nombroses ciutats al llarg i ample del territori, així com en diferents escenaris internacionals: Heidelberg, Tübingen, Saarbrücken, Bochum, Colònia, Eichstätt, Frankfurt, Leipzig, Constança i Berlín (Alemanya); Lió, Montpeller, Tolosa de Llenguadoc, Grenoble, Marsella, Rennes, Amiens, Ais de Provença i París (França); Zuric, Basilea i Lausana (Suïssa); Busalla, Bolonya, Torí, Venècia i Gènova (Itàlia); Jerusalem, Nablus i Jenin (Palestina); Lisboa (Portugal); Praga (República Txeca); Ciutat de Panamà (Panamà); Mont-real (Quebec); Nova York, Gainesville, San Diego (Estats Units d’Amèrica), Atenes (Grècia) i Montevideo (Uruguai).

Actualment és secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor, una associació cívica que vetlla pels interessos dels compositors i intèrprets valencians. També ha participat en taules redones, jornades i conferències sobre cançó d’autor i altres temes culturals, polítics i socials. Ha col·laborat amb diferents diaris i revistes (L’Accent, L’Avanç, L’Informatiu, El Temps, Levante-EMV, El País) amb articles d’opinió sobre qüestions diverses.

Activitat gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada