dimecres, 5 de febrer del 2020

El Teatre Espanya (Santa Eulària des Riu) acull el dia 12 el muntatge de clown i improvisació ‘El Mêtre’

La representació tindrà lloc el proper dimecres 12 de febrer, dia de Santa Eulària, en una única sessió a partir de les 18.00 hores. El preu de les entrades és de 6 euros (més despeses de gestió) si es fa de forma anticipada via bacantix.com o de 8 euros si es compren al mateix auditori una hora abans de l’inici de la funció.

‘El Mêtre’ és una funció de clown i improvisació on Jaume Jové (únic actor, autor del muntatge i un dels seus directors) dibuixa 60 minuts d’històries construïdes amb la complicitat i la participació del públic fent servir uns elements tan senzills com dues cadires, una taula, un para-sol, un penja roba, un mirall i el metre de fuster que dóna nom al muntatge.

Amb aquests elements, i avançant una mica la resposta a la pregunta inicial, un ‘mêtre’ serveix per a mesurar la capacitat d’imaginació, el riure, l’amor, el joc i la tendresa, com informa JAM a la sinopsi del seu espectacle.

‘El Mêtre’ és un dels muntatges de JAM o, el que és el mateix, Jaume Jové, un artista amb un llarg recorregut a diferents companyies de teatre i que al 2010 va decidir engegar un projecte en solitari centrat a la tècnica del clown i el teatre de carrer, sempre amb l’humor com a eina fonamental de la seva activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada