dimarts, 14 de gener del 2020

Espectacle de titelles ‘7 Ratolins’ al Teatre Espanya

El Teatre Espamya rep aquest dissabte, 18 de gener, la representació de l’obra de titelles ‘7 Ratolins’, un muntatge de Cia. Petit Bonhom que construeix una faula sobre la llibertat a través de la interacció d’un rodamón i uns petits ratolins de drap sempre amb la música i l’humor com a eines. La sessió serà a partir de les 18.00 hores i l’espectacle, en català, està recomanat a partir dels 3 anys. El preu de les entrades és de 6 euros (més despeses de gestió) si es fa de forma anticipada via www.visitsantaeulalia.net o de 8 euros si es compren al mateix auditori una hora abans de l’inici de la funció, que té una durada prevista de 50 minuts.

La peça és obra de l’actor i músic Fèlix Cucurull (qui fa el paper de rodamón) i el titellaire Martí Doy (qui ha dissenyat i dona vida als petits coprotagonistes). A traves de les cançons, les històries i els diàlegs es va teixint “una faula que tracta de la llibertat, això sí, tot tractat amb molt humor, tendresa i poesia”, expliquen des de la Cia Petit Bonhom.

La sinopsi de ‘7 ratolins’ es resumeix en la història d’un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra que arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada que aprofitarà per explicar-nos el conte d’uns ratolins que els ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. Trobar aixopluc i menjar no és fàcil i menys si un ferotge gat et vol cruspir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada