dimarts, 28 de maig del 2019

El Departament d’Educació, Patrimoni Cultura i Joventut del Consell d’Eivissa obre el termini per a la concessió d'ajudes econòmiques per al suport a activitats culturals relacionades amb l'edició de publicacions i amb la realització d'activitats de promoció cultural

Aquestes ajudes són per a activitats culturals realitzades entre l’1 d'agost de 2016 i el 31 de març de 2019 i es convoquen per a la promoció de la cultura de l’illa d’Eivissa en dues modalitats:
Per a l’edició d’obres que impliquin el foment i la promoció de la cultura de l’illa d’Eivissa: 70.000 € (l’import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 10.000 €).
Per al foment i a la promoció de la cultura de l’illa d’Eivissa: 180.000 € (l’import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 15.000 €).

S’hi poden presentar persones físiques i jurídiques privades, comunitats de béns i administracions locals de l’illa d’Eivissa que hagin realitzat les activitats previstes a las bases en el termini expressat més amunt.

Les bases completes han estat publicades al BOIB núm. 69, de 23 de maig de 2019. Es poden consultar també a la pàgina web www.conselldeivissa.es i a www.eivissacultural.blogspot.com

Termini de presentació de sol·licituds: Des del 29 de maig fins al 18 de juny de 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada