dimecres, 17 d’abril del 2019

Festival Barruguet de Teatre Familiar 2019

El Festival Barruguet de Teatre Familiar celebrarà entre els dies 21 i 26 de maig la seva sisena edició. El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu amb la col·laboració de la Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, dura ara una setmana quan als seus inicis varen ser només tres dies; agrupa 21 espectacles de 18 companyies diferents quan al 2014 eren 14 muntatges de 9 productors. A les sessions escolars hi ha inscrits uns 3.000 boixos (sense comptar les visites a 5 escoletes) quan fa sis anys només varen ser 750.

El Barruguet de 2019 viurà del 21 al 24 de maig les funcions escolars per a alumnes d’Infantil, Primària i escoletes, amb representacions al Palau de Congressos, Teatre Espanya, Centre Cultural de Jesús i el Centre Cultural d’es Puig d’en Valls. En total, es faran 14 funcions escolars de quatre espectacles diferents, més la visita a les instal·lacions de 5 escoletes. Més de 3.000 alumnes gaudiran d’aquesta iniciativa.

Les funcions familiars tindran lloc del 22 al 26 de maig, amb espectacles per a tots els públics, a partir de l’any d'edat, i amb gran varietat de gèneres com ara teatre més clàssic, titelles, circ, clown, dansa i música. Com sempre, hi haurà espectacles de carrer gratuïts i altres de sala per als quals es poden obtindre les entrades a festivalbarruguet.com. Enguany, la nòmina de 18 companyies està composada per 6 de Balears, 7 de Catalunya, 3 del País Valencià, 1 de La Rioja i una altra d’Aragó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada