divendres, 28 de setembre del 2018

I Masterclass de Direcció de Banda de Música i concert gratuït diumenge al Centre Cultural de Jesús

El Centre Cultural de Jesús (CCdJ) acull des d’avui i fins a diumenge la I Màsterclass de Direcció de Banda a Eivissa, una activitat organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Just4You Music Solutions, una productora de música clàssica. En aquesta primera edició, amb 8 alumnes, es comptarà amb el director d'orquestra i banda valencià José Martínez Colomina, catedràtic de trompeta al Conservatori Superior de Música de Castelló i graduat en direcció per la Royal School of Music de Londres. Musicasa i Serveis Palau ofereixen també la seva col·laboració per a aquesta activitat.

Entre el seu extens palmarès dirigint diferents formacions orquestrals i obtenint nombrosos premis, cal destacar la seva tasca al capdavant de la UNIVERSAL SYMPHONY ORCHESTRA, franquícia de la coneguda productora de Hollywood a Espanya. Ha estat, a més, director titular de la Banda de la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana.

El taller està dirigit a la formació tant teòrica com tècnica de l'ofici de dirigir. En aquest cas comptarem amb la Banda Municipal de Santa Eulària per a la realització de les classes pràctiques.

La I Màster-Class de Direcció de Banda a Eivissa tindrà com a acte de cloenda un concert ofert pels alumnes i obert al públic en general. Serà diumenge 30 de setembre, a les 12.30h al Centre Cultural de Jesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada