dimecres, 16 de maig del 2018

Teatre - "Ricard 3", divendres a Cas Serres

Divendres 18 de maig a les 21.00 hores tindrà lloc a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres la representació teatral "Ricard 3" a càrrec de la companyia Iguana Teatre. Aquesta funció forma part del circuit TALENTIB 2018.

Ricard III és un dels punts culminants de l'obra de Shakespeare, en el que retrata les intrigues, traïcions i assassinats que envolten a Ricard de Gloucester, esdevingut un personatge immortal de la història de la literatura i que és un símbol de l'afany de poder a qualsevol preu, l'ambició sense aturador, el cinisme i la maldat.

A la versió que presentaran a Cas Serres, Iguana Teatre tanca als personatges dins un armari enorme i vell que representat una cort decadent, i instal·la aquest armari en l'escenari d'un cabaret on -representats per tres actors- apareixen uns personatges distorsionats per una ment perversa i sublimats per les paraules eternes dels versos de Shakespeare.

'Ricard 3' arriba a Eivissa gràcies al Consell d'Eivissa i el Govern Balear, de la mà del Circuit Talentib. L'obra està dirigida per Pere Fullana i interpretada per Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez.

El preu de l'entrada és de 15 euros si s'adquireix el mateix dia en taquilla, o de 8 euros si es compra anticipadament. Les entrades anticipades es poden adquirir al Centre Sociocultural de Cas Serres entre les 10.30 i les 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada