dimarts, 5 de desembre del 2017

'Autoretrat', del col·lectiu Núcleo Art Ibiza, es podrà visitar fins el 28 de desembre as Polvorí (Dalt Vila)


La Fundació Baleària inaugura dimarts 5 de desembre a les 20 hores, a la sala Es Polvorí d'Eivissa, 'Autoretrat', un esdeveniment multidisciplinari que uneix art plàstic, dansa, poesia, teatre i música. Durant la presentació tindran lloc diverses actuacions, com a avançament d'aquesta heterogènia mostra, que es podrà visitar fins al proper 28 de desembre.


'Autoretrat' és un esdeveniment plantejat pel col·lectiu Núcleo Art Ibiza des de la idiosincràsia individual de cada artista i la màxima llibertat tècnica i conceptual en la seva contribució col·lectiva a la exhibició, un heterogeni ventall de propostes que transita tant per plantejaments clàssics com per camins menys convencionals.

La mostra comptarà amb la participació dels artistes Vicente Torres Noguera, Adrián Cardona, Javier Ens, Gustavo Eznarriaga, Romanie Sánchez, Jesús Albarrán, Gabriel Morera, Lina Andiñach, Rom Ero, Joaquim Seguí, Carles Fabregat, Juan Bürgin, P.J. González, Amanda Orlov, Hugo Podzamczer i María José Mínguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada