dilluns, 11 de setembre del 2017

Espectacle de dansa "Mesa para Tr3s" a Cas Serres

El divendres 15 de setembre a les 21 hores tindrà lloc a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres l'espectacle de dansa 'Mesa para Tr3s', a càrrec de la Fritsch Company, Fundación Psico Ballet Maite León.

El projecte 'Mesa para Tr3s' compta amb la col·laboració d'Amaya Galeote, Patricia Ruz i Antonio Ruz, tres coreògrafs de dansa contemporània amb una llarga i reconeguda trajectòria artística, i té com objectiu explorar nous reptes artístics amb ballarins i actors amb discapacitat. D'aquesta manera el mateix coreògraf avala amb el seu treball la qualitat artística del projecte.

Fritsch Company és la companyia professional de la Fundación Psico Ballet Maite León, amb un total de 16 ballarins d'alt potencial artístic seleccionats de l'Escuela de Artes Escénicas Inclusivas. Aquesta companyia cerca la integració laboral de les persones amb diversitat física, psíquica, intel·lectual, del desenvolupament físic, psíquic i/o sensorial a través de les arts escèniques.

"Aquest espectacle arriba gràcies a l'acord que signat i que ha permès al Consell d'Eivissa incorporar-se a la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de titularitat pública", ha comentat el conseller insular d'Educació, Cultura, Patrimoni, Esports i Joventut, David Ribas, qui també ha senyalat que "des d'aquesta Institució volem potenciar la cultura com a element transversal d'integració amb apostes com aquesta".

La Fundación Psico Ballet de Maite León, impartirà també, un taller de dansa el dia 15 de setembre per a 20 persones amb diversitat física, psíquica i intel·lectual amb usuaris del Servei del Centre Ocupacional d'aquest Consell Insular, així com de diferents col·lectius.

Per a aquest espectacle, podeu fer les reserves de venda anticipada d'entrades al telèfon 680 104 856 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El preu és de 8 euros l'entrada anticipada i de 15 euros si es compra en taquilla. La taquilla s'obre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada