dimarts, 30 d’agost del 2016

Dissabte, representació de La Senyora (Cas Serres)

Dins del Circuit TALENTIB 2016 es representarà l'obra La Senyora, el proper dissabte 3 de setembre a les 20 hores, a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres.

Aquest dissabte 3 de setembre arriba a Eivissa l'obra teatral 'La senyora', a càrrec de la companyia Can Desbuc. L'obra es representarà a l'Auditori del Centre Cultural de Cas Serres a les 20 hores. 'La senyora' és la versió teatral de la novel·la homónima d'Antoni Mus (premi Sant Jordi l'any 1979) i està interpretada per Margalida Amengual i Jaume Mut, sota la direcció i dramatúrgia de Joan M. Albinyana.

'La Senyora', basada en fets, reals, ens conta la vida de Teresa, una dona casada contra la seua voluntat amb un burgès de Palma. La seua vida es debatrà entre l'obligació i el desig, la necessitat de conservar les formes i l'estatus social en contraposició als instints passionals i sexuals. Un joc de poder on víctimes i botxins mai no són el que semblen.

La posada en escena conserva al màxim l'estil i la proposta contemporània de l'autor. La novel·la d'Antoni Mus es desenvolupa d'una forma gens lineal, plena de flashbacks i flashforwards, d'anades i tornades, i de passatges poètics que dibuixen i ambienten l'evolució emocional de la protagonista.

Aquesta obra arriba als nostres escenaris gràcies al Circuit Talentib 2016, de la mà del Govern Balear, l'Institut d'Estudis Baleàrics i el Consell Insular d'Eivissa. El preu de les entrades és de 15 euros en taquilla i 8 euros la compra anticipada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada