dimecres, 9 de desembre del 2015

Concert per la Pau - doble funció a Can Ventosa

A causa de l'èxit en la venda d’entrades del Concert per la Pau que es celebrarà el proper diumenge 13 de desembre a les 19:00 hores a l’Espai Cultural de Can ventosa, s’ha decidit organitzar un segon concert que es durà a terme el mateix dia a les 12:00 hores. El preu de les entrades és de 10 euros en venda anticipada a Can Ventosa.

Concert per la Pau, L’home armat: Una missa per la Pau, del compositor Karl Jenkins es tracta d’una obra en memòria de les víctimes de la guerra de Kósovo i està dedicada a les víctimes de les guerres i atemptats i per la pau arreu del món.

Per primera vegada a l’illa i damunt de l’escenari de Can Ventosa, hi haurà quatre cors, el Cor Ciutat d’Eivissa, el Cor Capella Mallorquina, el Cor Municipal d’Andratx i el Cor Juvenil del Patronat Municipal de Música d’Eivissa i l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa.

Les interpretacions musicals aniran acompanyades de la instal·lació de tres grans pantalles des de les quals es projectaran imatges de l’horror que provoca la guerra. El concert acaba amb música i imatges de l’esperança de pau per a un nou temps, quan es puguin donar per vençuts la pena i el dolor. Un espectacle excepcional que conjuga música i imatges.

L’Home Armat: Una missa per la Pau va ser estrenada al Royal Albert Hall de Londres a l’any 2000.

Podeu consultar el programa del concert a la web de l'Ajuntament d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada