divendres, 18 de setembre del 2015

Exposició col·lectiva IbizARTGuide al Centre Cultural de Jesús

El Centre Cultural de Jesús (CCdJ) acull aquesta tarda (18 de setembre), a les 20:00 hores, la inauguració de l’exposició col·lectiva d’IbizARTGuide, una mostra en què participen prop d’un centenar d’artistes i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i d’empreses privades. L’exhibició, que estarà oberta fins al 19 d’octubre, es podrà visitar en horari de tarda, de 16:00 a 20:30 hores, de dilluns a divendres.

La mostra recull les inquietuds i capacitat artístiques de prop d’un centenar d’artistes actuals vinculats a l’illa d’Eivissa i ofereix una panoràmica dels moviments artístics i culturals que prenen forma a l’illa. Igualment, la mostra no es limita a cap format, i presenta obres tant de pintura com de fotografia, escultura i altres arts.

L’exposició d’IbizARTGuide suposa la presentació del catàleg-revista d’aquest espai de trobada de la creativitat illenca. Es tracta d’una publicació en que cada un dels artistes involucrats es presenta a si mateix i ofereix una petita mostra de les seves creacions, així com vies de contacte per a les persones interessades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada