divendres, 14 de novembre del 2014

El MACE organitza la tercera edició del ‘Curs de Cicerone’

Els dies 18, 19, 21, 26 i 27 de novembre el saló d'actes del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) acull la tercera edició del ‘Curs de Cicerone’, una acció formativa destinada a totes les persones interessades en la teoria de l'art: des dels afeccionats fins als estudiosos de l'art. El curs, coordinat per la directora del MACE, Elena Ruiz, consta de cinc sessions i el títol genèric de l'edició d'aquest any és ‘La passió’ (Pathos), un tema que s'abordarà des de diferents punts de vista: com a component indispensable en la gestió de l'art, com a ingredient dels arguments narratius de la vida, com a element present en l'activitat filosòfica o com a motor creatiu.

Dimarts 18 de novembre, a les 11 h, Rosina Gómez-Baeza, exdirectora d'ARC i gestora cultural, obrirà el curs parlant sobre El culte a la idea. Dimecres 19, a les 18 h, el torn serà per al director de cinema Alain Deymier, que sota el títol d'Apassionat oferirà una xerrada en la qual també es projectaran fragments de les seves pel·lícules. La tercera jornada del curs, el 21 de novembre, a les 18 h, Nil Casessis, professor de filosofia, parlarà sobre Passió, concepte pur i el galerista Guillermo Romero Parra el 26 de novembre a les 18 h parlarà sobre La passió pel col·leccionisme.

Ja el 27 de novembre, Maurici Wiesenthal clausurarà el curs amb la ponència L'esperit, fonament de la cultura europea.

L'accés al curs és gratuït i ofereix un aforament limitat de 51 places. Els interessats a matricular-se poden fer-ho fins al dia 16 de novembre, a través del correu del museu, mac@eivissa.es o cridant al telèfon 971 30 27 23. Tots aquells que acreditin que han assistit, almenys, al 80 per cent de les classes, obtindran un certificat d'assistència al curs.

Més informació: 971 30 27 23 en horari de dimarts a divendres de 10 h a 16:30 h i dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i a la web del MACE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada