dilluns, 20 d’octubre del 2014

Activitats de la Biblioteca Pública Insular amb motiu del Dia Internacional de les Biblioteques



Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Biblioteques, el proper dia 24 d'octubre, la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa ha organitzat les següents activitats:

24 d'octubre de 2014
Contes humans i altres... Contacontes per adults a càrrec d'Encarna de las Heras. El conte és una de les millors maneres que els éssers humans tenen per conèixer-se a ells mateixos, donat que explica una part de l'essència humana que no pot explicar la raó.
Lloc i hora: 20 hores. Sala d'actes de la biblioteca al carrer de Bes núm. 9 d'Eivissa. ENTRADA LLIURE

28 d'octubre de 2014
Taller de coaching per millorar els teus resultats acadèmics, personals i professionals. Aquest taller de coaching està dirigit a introduir-se al món del coaching i les tècniques essencials per aconseguir els reptes que es planteja cadascú. El taller tracta els orígens del coaching, conceptes bàsics i testimonis, a més d'una sessió pràctica. El taller estarà dirigit per Gema González, llicenciada en psicopedagogia, professora de primària (especialitat de ciències i música) i professora de pedagogia terapèutica. Ha treballat en diferents centres de primària i secundària d'Eivissa i com psicopedagoga a l'Equip d'Orientació d'Eivissa i Formentera. En aquest moment treballa com a Orientadora de l'IES Santa Maria d'Eivissa on aplica estratègies de coaching educatiu amb adolescents, professorat i famílies. Especialista en resolució de conflictes per la UOC i en programes de valors (certificada en coaching per valors).
Lloc i hora: de 18 a 20 hores. Sala d'actes de la biblioteca al carrer de Bes núm. 9 d'Eivissa. ENTRADA LLIURE


Amb aquestes activitats, es continuarà donant a conèixer les instal·lacions de la Biblioteca Pública Insular, que degut a les obres que s'han de fer a l'edifici polivalent de Cas Serres, s'ha traslladat provisionalment al carrer Bes número 9 d'Eivissa.

L'horari de la Biblioteca és l'habitual: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores. Igualment es mantenen els serveis habituals de consulta a sala, de préstec domiciliari i interbibliotecari, d'accés a Internet i eines d'ofimàtica, d'hemeroteca, etcètera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada