dimarts, 18 de febrer del 2014

Conferència “Desde la ropa hasta en la sopa: la nanotecnología está cambiando el mundo”

Divendres, 21 de febrer, 10.30 h, Conferència “Desde la ropa hasta en la sopa: la nanotecnología está cambiando el mundo”, a l’IES Algarb (Sant Jordi).

“Desde la ropa hasta en la sopa: la nanotecnología está cambiando el mundo”,conferència impartida per Pedro Serena de l’Institut de Ciència de Materials de Madrid (ICMM, CSIC), es farà el dia 21 de febrer en horari lectiu.

Al llarg de la conferència es presentaran algus aspectes clau de la nanotecnologia i es mostrarà com s’hi mesclen els coneixements de físics, químics, biòlegs i enginyers per proposar materials i dispositius amb propietats millorades o radicalment noves. Es parlarà dels protagonistes que poblen en “nanomón” i de les seves sorprenents propietats: àtoms, molècules, nanopartícules, etc.

En setembre de 2013 l’Ajuntament de Sant Josep es va adherir al projecte Ciudad Ciencia, desenvolupat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació “la Caixa”. La finalitat d’aquest projecte és impulsar tot un seguit d’actuacions orientades a apropar la ciència a la ciutadania. Des que en desembre de 2013 es va fer la presentació oficial del projecte Ciudad Ciencia al municipi de Sant Josep, ja s’han programat diverses activitats consistents en exposicions i conferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada