dimarts, 21 de gener del 2014

Tres artistes eivissencs presenten la seua visió de la mar amb l'exposició "Planeta Aigua" a la Sala Sa Nostra - Consell

La consellera de Cultura, Pepita Costa, ha presentat avui l'exposició "Planeta Aigua", que s'inaugura el proper dijous 23 de gener, a les 20 hores, a la Sala de Cultura Sa Nostra - Consell d'Eivissa. L'exposició mostra obres de tres artistes eivissencs, Júlia Ribas, Joaquín Roselló i Iván Herrerías, amb l'aigua i la mar com a element en comú. "La mar i l'aigua és molt important per qualsevol illenc, i el que és interessant d'aquesta exposició és veure com els tres artistes la interpreten de forma diferent, enriquint-se mútuament", ha valorat la consellera, que ha recordat que la funció d'aquesta sala cultural és "continuar mostrant l'obra dels nostres artistes i facilitar que puguin exposar en una sala pública i a l'abast de tothom".

El conjunt de la mostra queda composat per pintura i escultura, ja que Júlia Ribas i Joaquín Roselló exposaran els seus quadres mentre que Iván Herrerías una sèrie d'escultures on l'home i la mar es fusionen en uns velers de forja sobre caragols de mar.

L'exposició es podrà visitar del 23 de gener al 14 de març.

Júlia Ribas a néixer a Eivissa en 1973 i ha exposat a diferents sales des de l'any 1996. Iván Herrerías ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, la darrer també sobre la temàtica de la mar a Hamburg l'any 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada