divendres, 15 de novembre del 2013

Dijous Musicals

La consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa, Pepita Costa, presentà l'1 d'octubre la segona edició del cicle Dijous Musicals. Es tracta d'un cicle organitzat pel Consell que tendrà lloc diversos dijous dels mesos d'octubre, novembre i desembre a l'auditori del Conservatori d'Eivissa.

A la presentació també assistiren el director del Conservatori, Jaume Manuel Ribas, i els artistes participants en el cicle Laura Boned, Alfredo i Doralice Souza i Marcial Rodríguez.

Tant el director del Conservatori com els artistes presents a la roda de premsa agraïren aquesta iniciativa cultural que dona a conèixer els grups locals.

La consellera Pepita Costa, que ja va anunciar la continuïtat d'aquest cicle després dels mesos d'estiu, explicà que aquesta iniciativa cultural té per objectiu "oferir als grups musicals un lloc on puguin mostrar el seu art i fer bona música en directe". A més, va afegir que hi participaran grups de petit i mitjà format i destacà la importància que "hi tenguin cabuda diferents estils musicals".

El dia 12 d'octubre, el Consell Insular d'Eivissa va ampliar el cicle de Dijous Musicals amb diversos concerts que tendran lloc als municipis de Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja. Així, el Consell pretén dotar de caràcter itinerant la segona edició d'aquest cicle per tal de portar els concerts a diferents pobles i oferir als músics un lloc alternatiu per fer la seua música en directe.

La consellera d'Educació i Cultura, Pepita Costa, que en la presentació del cicle ja va anunciar la seua voluntat de crear un circuit musical, destacà la importància "d'apropar música en viu als diferents municipis de l'illa".

El municipi de Santa Eulària des Riu acollirà, al Teatre Espanya (21:00h), els grups Pota Lait (21 de novembre) i Eivissa Jazz Big Band (12 de desembre).

Els concerts de Sant Antoni de Portmany tendran lloc al Centre Cultural Cervantes i acolliran els concerts de Doralice Souza & Alfredo Souza Quartet (14 de novembre), Manolo Díaz & Alfredo Souza i convidats (21 de novembre) i Ibossim Flamenco Live Music (12 de desembre).

Finalment, el Saló de Plens de Sant Joan de Labritja rebrà els grups Coral del Conservatori, Amics de sa Música (14 de novembre), Orquestra de Cambra Eivicord (21 de novembre) i Manolo Díaz & Alfredo Souza i convidats (12 de desembre).

Els Dijous Musicals al Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera, que ja han celebrat tres concerts d'aquesta edició, continuen amb el seu programa inicial:

-Asociación Cultural Flamenca de Ibiza el dijous 28 de novembre.
-Doralice Souza & Alfredo Souza Quartet el dijous 5 de desembre.
-Gospel Emotion el dijous 19 de desembre.

El preu d'aquests concerts es manté, de manera que les entrades estan fixades en tres euros pels adults i 1,50 pels menors de 12 anys i pensionistes. L'horari també serà el mateix i els concerts es realitzaran a les 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada